Menu Sluiten

Advies 3d Modelleren

Sinds 2002 heeft GlobeZenit een ruime expertise opgebouwd in 3D laser scanning en dit zowel voor civiele als industriële toepassingen.

Als het bestaat, kunnen we het meten

Geografische data vormt een belangrijk element in onze moderne samenleving. Wij ondersteunen onze klanten bij het inwinnen, analyseren, inspecteren en visualiseren van dergelijke data.

Kwaliteit maakt deel uit van ons DNA

Onze focus is gericht op het bereiken van excellente resultaten in alles wat we doen. Voortdurend op zoek naar creatieve, innovatieve en efficiënte manieren om onze expertise in alle aspecten van ons werk toe te passen. GlobeZenit is ISO 9001:2005 en VCA*:2017/6.0 gecertificeerd.

Onze services:

Landmeetkunde
Mapping
Scanning & Modellering
Inspecties
Geo ICT

MOVING ON in een steeds veranderende wereld

Wij omarmen verandering, flexibiliteit en aanpassing aan een snel evoluerende wereld.

BUSINESS “not” as usual

Samen met onze partners werken wij oplossingen op maat uit die de waarde bieden die zij zoeken.

01586110158611

More info

tags: Inspectie – Landmeetkunde – Mapping – Modellering – Modellering Belgie – 

Wenst u meer info over advies 3d modelleren kijk dan vlug op https://www.globezenit.be | Advies 3d Modelleren

Scanning | Inspecties | Modellering | Landmeetkunde | mapping | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Advies 3d modelleren

home staalstructuren betonstructuren industriebouw projectengineering werking technocon jobs publicaties contact nieuwsbrief klantenlogin schrijf u in op onze nieuwsbrief privacy gebruiksvoorwaarden info toepassingen referenties staalstructuren ontwerp ndash berekenen ndash tekenen van de staalstructuur het technoconteam berekent en tekent steunstructuren trappentorens gebouwen in staal advies 3d modelleren brengt meer op Schetsen opmetingen of architectuurplannen worden uitgewerkt en gedetailleerd in een dmodel. Indien nodig verzorgt technocon de grondsondering of de opmeting van de bestaande toestand in samenwerking met onze externe partners. Het dmodel wordt na overleg met bouwheer aannemer en constructeur getraceerd en verwerkt tot het productiedossier dat alle nodige plannen en lijsten bevat die nodig zijn voor de uitvoering. Ontwerp aan de hand van schetsen in overleg met de opdrachtgever en in functie van de doelstelling van de staalstructuur wordt de staalstructuur ontworpen. Zowel de practische aspecten de uitvoerbaarheid als de economische aspect.

verwerking puntenwolken ciss landmeterskantoor times startpagina activiteiten maatvoering op werven industrile metingen piping opmetingen pointclouds studie en advies landmeter expert plaatsbeschrijvingen meetapparatuur totalstation scanner drone monitoring digitale waterpassing oploodlaser klassieke meet apparatuur regelapparatuur software autocad pointsense topcon context capture master contactplanning adres planning projecten galerij ga naar de inhoud verwerking puntenwolken activiteiten pointclouds een puntenwolk is een zeer dichte set datapunten in een welbepaald cordinatenstelsel. Om puntenwolken te kunnen genereren zet ciss een d laserscanner in en een specifieke landmeet drone al dan niet in combinatie met elkaar Het toekomstperspectief van advies 3d modelleren Door de jarige ervaring en het meetkundig inzicht van de medewerkers slaagt ciss erin puntenwolken zeer nauwkeurig samen te stellen voor tal van toepassingen. Verder beschikt ciss over de laatste software om gegevens uit puntenwolken te modelleren en te analyseren. .

Kennisgeving over Advies 3d modelleren

linkedin twitter houd mij op de hoogte english menu home cursussen cursusaanbod bedrijfsinterne cursussen leerlijnenoverzicht subsidies stapbudget nl leert door leerportaal samenwerkingspartners de metaal leert door word ook mikrocentrum docent evenementen agenda evenementenoverzicht ruimte huren high tech platform dit is het high tech platform high tech platform leden stel een vraag aan onze leden word lid vakgebieden additive manufacturing en prototyping agri en food technologie automotive technologie elektronica en elektrotechniek extended reality kunststof en matrijstechnologie kwaliteitsmanagement en veiligheid lean six sigma en procesverbetering leiderschap communicatie en persoonlijke effectiviteit materiaalkunde en verbindingen mechatronica robotica en industrile automatisering onderhoudsmanagement en service optica fotonica en lasers precisietechnologie en werktuigbouwkunde productiemanagement e.